Zoeken naar elke leeftijd

Uw zoekactie voor elke leeftijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Slet 36 jaar Antwerpen - Ravels
Slet zoekt zaad
Wie wil er omgeving Ravels/Turnhout heerlijk gepijpt worden? Je stuurt me je adres door, je zit klaar in een donkere kamer, ik trek je broek naar beneden en pijp je volledig leeg tot de laatste druppel. Klaarkomen graag op mijn gezicht. Nadien vertrek ik terug. Leeftijd en uiterlijk geen belang, enkel een mooie, lekkere lul die proper gewassen is.  
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Wie o wie heeft nu tijd en is bereid ? Ben dus home alone met grote goesting in de broek (nog niet veel ervaring). Kan enkel ontvangen tot 15u maar liefst nog in de voormiddag. Leeftijd speel geen rol wel discretie en hygiëne (ben getrouwd). Ik ben versa met voorkeur bottom dus als er een klik is mag je zachtjes jouw lolly (met condoom) in mijn straks neukgaatje glijden en dan zien we wel...  

Home alone en zoek een helpende hand of...
Jonge kerel 24 jaar Antwerpen - Berchem
T'herenhuis
Hey, ik ben binnenkort single en kan dan eindelijk mijn goesting doen. Ik ben 1 keer gaan piepen wat er daar in het herenhuis te beleven valt en het sprak me wel aan al die geile mannen bijeen. Ik zoek iemand rond mijn leeftijd (24) om samen met mij daar naartoe te gaan, ik zoek iemand die met mij die oudere mannen verwent en ook versa/bottom is. Als je daar ervaring hebt mag je ook sturen om te laten weten welke dag er meer jong volk is.  

T'herenhuis
gisteren
Sven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Jongeman geeft zich over, wilt experimenteren nu
Ik ben een jongeman, nu beschikbaar. 28j,slank/sportief,geschoren en normaal gebouwd/hetero. Ik ben nu beschikbaar, jij komt naar mij thuis. 🏡 Ik ben geblinddoekt, wederzijds pijpen en eventueel neuken. Tot 11u Wil jij mijn eerste ervaring geven, jij bent geschoren en leeftijd maakt niet. Reageer met foto.  
thomas 30 jaar Limburg - Peer
leuke tijd vandaag of verder...
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of verder...
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt. Mvg! ;)  
paul 64 jaar Antwerpen - Turnhout
nog steeds op zoek
Langs deze weg ben ik op zoek naar een leuke man uit Turnhout of directe omgeving . Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets moois in alle discretie op te bouwen. Liefst ook iemand die vrijgezel is net als ik. Samen seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd speelt voor mij minder een rol. Zelf ben ik 64 j. en heel verzorgd. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in Turnhout en kan me altijd vrijmaken. Stel je uitgebreid voor met wat je wil en wat niet kan.Op een korte repliek of bij geen interesse zal ik niet antwoorden.  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat, maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan. En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
Pijpslet 30 jaar Antwerpen - Boom
Dinsdag 21/05
Dinsdag 21 mei ga ik een kamertje huren in het roomotel in boom. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk mannen afkomen en mijn mond komen volspuiten. Dit zou in de namiddag gebeuren. Het is discreet en het gebeurt lekker snel. Stuur me bij interesse een mailtje. Leeftijd tot 55 jaar en hygiene gevraagd alsook geboden.  
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10